• :
  • :

Лозарство

Покажани се записи од категоријата: Лозарство


  • Додадено во Лозарство

    Flint max 75 WG е нов препарат на BAYER За сузбивање на болестите во насади од винова лоза, јаболка, морков, целер,  домати, карфиол, зелка, брокула, кељ пупчар, магданос,пиперка, краставица. Во себе содржи две активни, тебуконазол од групата на триазоли и трифлоксистробин од групата на стробулурони. Двете активни материи одлично се надополнуваат така да даваат сигурна заштита на растенијата кога опасноста од појава на болести е најголема.

    повеќе

Артикли 1 до 1 од 1 тотално.
на страница.